За менУслугиНачалоКурсове

Фирма Nina Guide Consult Ltd. организира и провежда:

*ПРОФЕСИОНАЛНИ КУРСОВЕ за придобиване на професионална квалификация в сферата на туризма: Екскурзовод, Организатор на туристическата агентска дейност, Хотелиер, Администратор в хотелиерството.

Всеки професионален курс завършва с 2 изпита: теоретичен и практически. Кандидатите се оценяват от 3- членна комисия и при успешно завършен курс получават „Свидетелство за професионална квалификация“ (утвърдено от МОН) по съответната професия (с чужд език). Свидетелството може да се легализира и за друга страна желана от кандидата.
Най-важното, на което се набляга е практическата подготовка на курсистите!

На собствениците на туристически компании се предлагат корпоративни обучения и информационно разработване на маршрути.

*КУРСОВЕ за КАНДИДАТ- СТУДЕНТИ по География, История, Английски език. Постоянен контрол и консултации по учебния материал, пробни изпити, разработване на темите по предмети за ВУЗ. С нас учението е лесно и нитересно, а на матура - всички сме успешни!

*Консултации по всички учебни предмети 4- 12 клас.

*Езикови курсове за деца и възрастни

Връзка/линк към сайта www.uchiteli.bg

Ето някои мнения за подхода и методите на обучение в Nina Guide Consult Ltd.:

Вержиния Лилова, ноември 2016: Нина е страхотен професионалист и човек. Обяснява всичко с лекота и много лесно и ясно. Има индивидуален подход към всички. Успява перфектно да разбере какво човек не разбира и как да му бъде обяснено по разбираем за него начин. С нея се разбирам прекрасно, страшно много научих откакто ми преподава. След няколко неуспешни опита за обучение в групи и по школи, най-накрая намерих нея и моят начин за учене. Благодаря ти Нина за всичко :)

Кремена Крумова-Етем, октомври 2016: Много се радвам, че намерих Нина, в сайта на учители.бг! Тя е много добър професионалист и много добър човек. Аз вземам уроци по английски, но ми се наложи да взема и по география. Тя ми помогна с урок по география, когато трябваше да пиша магистърската си теза, която защитих с пълно отличие!!! Много ти благодаря, Нина! Бъди все така добра!

Марияна Велков, януари 2016: След няколко неуспешни опита със самостоятелна подготовка да вляза в университета се бях отчаяла докато не попаднах на Нина, която за три месеца ме подготви, а на кандидат-студентския изпит получих оценка "Мн.добър 5". Много Благодаря, Нинче, за добрата подготовка, а и всичко научено при теб сега ми е от полза докато съм студент!

Илиана Маноилов, януари 2016: Не познавам друг учител като Нина: преди година й се обадих с една доста "странна" молба: за десет дни исках моят син, който тогава беше 6 клас, който имаше английски в училище, но не искам да коментирам какъв, да проговори английски. Не исках да пише есета на този език, исках да говори...Нина с колебание прие, но синът ми проговори. Не само това, той не иска и да чуе за друг учител по английски....Както и аз! Благодаря ти, Нина! Дай Боже повече да са като теб!

Марина Вълчева, януари 2016: Аз съм от групата на над 20-годишните обучаеми :) бях много притеснена, когато 3 години подред кандидатствах и се явявах на изпити безуспешно, но тогава срещнах Нина- знаеща, можеща, всеотдайна и търпелива към учениците си! Подготовката за кандидат- студентски изпит по География при нея беше песен! С резултат "Мн. добър 5" бях успешен кандидат- студент, а вече и студент в желаната от мен специалност! Благодаря ти, Нина!

Дарина Манолова, декември 2015г.: Имам син, който е пети клас и тъй като срещаше трудности по География, реших и го записах на курсове при Нина. И смело мога да твърдя, че Нина е вълшебник! За кратко време синът ми напредна доста, а Географията е вече любим предмет! Благодаря ти, Нина, от сърце! Възползваме се и от допълнителни уроци по английски и съм удивена от резултатите! Наистина има млади и можещи учители в България!

Весела Маринова, август 2015: Г-жо Цветкова, Вие сте изключително добър човек и професионалист, който неуморно се раздава за учениците си! Благодарим Ви!

Елизабет Николова, август 2015: Страхотен млад човек и професионалист! Препоръчвам на всеки, който търси коректно отношение и преподавател, за който наистина парите НЕ са най-важното!

Мира Костова, август 2015: Прекрасен човек и истински Учител! Страхотно е да има такива млади професионалисти!

Роза Иванова, 2014г.: „Горещо препоръчвам курсовете в Nina Guide Consult Ltd. ! Моят син се яви на втори ДЗИ по География и още на първата сесия през май се представи успешно! Нина е много добър преподавател, който знае как да предразполага децата, поддържа интереса към предмета и в крайна сметка резултатът е отличен! Препоръчвам горещо на всички учащи и техните родители!“

Неда Тодорова, дипломиран курсист 2014г.: „Завърших курса за екскурзоводи към Nina Guide Consult Ltd. в началото на пролетта, в началото на туристическия сезон и веднага скочих в практиката. Изключително съм доволна, че това не е диплома, която да събира прах у нас, а реално приложими знания. Адмирирам всички, които искат да се занимават с тази динамична и интересна професия да се обърнат към Nina Guide Consult!“

Мира Костова, 2014г.: „Аз завърших професионален курс в Nina Guide Consult Ltd. - този за екскурзоводи, и също мога да потвърдя уникалният начин, по който се раздават в тази фирма и дават най- доброто от себе си, за да станем ние по- добрите!“

Елизабет Стоянова- Шнайдер, 2014г.: „Аз посещавах езиков курс, а после се явих на изпит за работа в чужбина и наистина с Nina Guide Consult Ltd. успях да се представя на ниво! Коректна фирма и добри професионалисти! Препоръчвам и останалите курсове, които предлагат, защото хората там знаят как да дадат знания и умения на учащите се!“

В.М., собственик и мениджър на туристическа компания у нас :„Разбиранията Ви за екскурзоводстака професия съвпадат с моите, така че ще се радвам синът ми да се учи от вас!“

Д.З., дипломиран курсист, април 2013г.: "Приятели, адмирирам начина, по който Нина води курсовете си! Мога само да кажа, че в курса получих онова, което съм искала винаги да науча, как да го науча, но най-вече как да го правя много добре! Невероятно изживяване е посещението на тези курсове - и интелектуално, и емоционално. Препоръчвам горещо!"

Ал.К., дипломиран курсист, април 2013г.: „Курсът за екскурзоводи беше много интересен. Обогатих представите си за културното и историческото наследство на България, научих полезни неща, които ще ми помогнат да стана един добър екскурзовод.“

И.М., дипломиран курсист, април 2013г.: „Месец след като завърших курса за екскурзоводи при Нина, започнах да водя туристически групи и да прилагам активно знанията, получени в курса. Чувствам се удовлетворена, защото по един много професионален и приятен начин бях подготвена, както за самият изпит за екскурзовод, така и получих основата, над която да градя кариерата си в тази област. Атмосферата по време на обучението е приятелска, градивна и креативна, а Нина е изключителен професионалист, на който можеш да се довериш.“